Tervezz Európai Néppárt logót! - pályázat

2011-04-07

A YEPP, az Európai Néppárt ifjúsági szervezete logótervezési pályázatot hirdetett az Európai Néppárt létrejöttének 35-ik évfordulója alkalmából.


A Magyar Ifjúsági Értekezlet, a YEPP társult tagja közreműködik a pályázati lehetőség Erdélyben való népszerűsítése, valamint az Erdélyből érkező pályázati munkák eljuttatása során.

A felhívásra bárki jelentkezhet olyan általa tervezett logóval (legtöbb 3 tervezet), amely az EPP régi logójára alapszik és vizuálisan megjeleníti a Néppárt 35-ik évfordulóját. A beérkezett logókat első körben egy, a Néppárt képviselőiből álló négytagú zsűri értékeli, majd a döntőbe bekerült öt munkát nyilvános szavazásra bocsájtják.

A nyertes logót júniusban bemutatják az Európai Néppárt évfordulójának Brüsszelben megszervezésre kerülő ünnepségén, továbbá használni fogják az EPP minden felületén a 2011-es év folyamán. A nyertes logó tervezője két díj közül választhat: meghívottként jelen lehet az EPP Kongresszusán 2011 decemberében Marseille-ben, vagy egy három hónapos fizetett gyakornokságon vehet részt Brüsszelben, az EPP központi irodájában.

A pályázat leadásának határideje április 17. éjfél, a logótervezeteket az office@miert.ro címre kell elküldeni.

Részletes információk a pályázati felhívásról a http://www.epp.eu/competition oldalon olvashatóak.