EU Kvíz – Otthon vagy Európában?

2011-10-06

Európa kétségkívül a mi otthonunk! Ám most kiderülhet, hogy ismerjük-e eléggé az Európai Uniót, illetve tudunk-e eleget arról a 27 országról, amelyek ezt az egységet alkotják! Ha úgy érzed TE otthon vagy Európában és szereted a kvíz-típusú ügyességi játékokat, Sógor Csaba RMDSZ-es európai parlamenti képviselő honlapján fél éven át versenyszerűen játszhatsz és bizonyíthatod tudásodat.


Az EU Kvíz olyan erdélyi magyar fiatalok számára készült, akik nyitottak az Európai Unió iránt és érdeklődve figyelik az Európai Parlament működését.

A verseny 2011. október 6. - 2012. március 31. között zajlik. Mindazok, akik részt vesznek benne játékosan bővíthetik tudásukat az EU-ról és annak tagállamairól. Ha már verseny, természetesen tétje is van: 15 erdélyi magyar fiatalnak nyílik lehetősége arra, hogy elutazzon Brüsszelbe és meglátogassa Európa fővárosát, valamint közelebbről megismerje az Európai Parlamentet.

Brüsszeli utazással az első tíz legjobb eredményt elért játékost díjazzuk, illetve öt további résztvevőnek nem az eredményén, hanem a szerencséjén múlik majd, hogy csatlakozhat-e a kirándulócsoporthoz, ugyanis az ők esetükben sorsolással döntünk a nyereményutakról.

Kellemes időtöltést és sok sikert mindenkinek!