Élj a kastéllyal! - WEBkastély vetélkedő

2012-10-02

A PONT Csoport által második alkalommal útjára indított WEBkastély online verseny célja, hogy tájékoztasson az erdélyi kastélyok állapotáról, és hogy bekapcsolja őket a turisztikai körforgásba. Segíthet szorosabbá fonni a kapcsolatot a közösség és a kastélyok között.


Nyeremények, kalandok, élmények várnak a jelentkezőkre a rejtélyek feltárása és feladatok megoldása során. A verseny típusát tekintve, ez a vetélkedő egyedülálló, hiszen a régi idők szellemét idézi fel a napjainkban használatos internetes felületen. Különlegessége egyedi és kihagyhatatlan élményt nyújt, amely mellett a jelentkezők sok hasznos és fontos információt gyűjthetnek kultúránk kincseiről, a kastélyokról.

Az első két helyezést elérő csapat díjként egy Sógor Csaba és Winkler Gyula európai parlamenti képviselők által biztosított brüsszeli utazással gazdagodik, ahol további kalandok várnak majd a csapattagokra.

A jelentkezés még mindig tart a www.webkastely.ro címen, regisztrálni a verseny ideje alatt bármikor lehet, egészen az utolsó feladat kihirdetésének időpontjáig. Az első feladatot október 3-án kapják meg a csapatok, indulhat a munka, a verseny és a szórakozás.

Kastélyra, kalandra fel!


További információk:
Márton Kinga, projektfelelős
kastely@pontweb.ro
Telefon: 0364-101616, 0749-193499