Întâlnire între Csaba Sógor şi candidaţii UDMR pentru alegerile parlamentare

2012-11-16

Europarlamentarul Csaba Sógor a asigurat candidaţii UDMR la alegerile parlamentare de sprijinul sãu. Astfel, în data de 16 noiembrie acesta a acompaniat candidaţii în deplasãrile lor de campanie din Satu Mare.



Pentru început, Sógor i-a acompaniat pe candidaţii pentru Senat Gábor Kereskényi din circumscripţia nr. 5 a judeţului Satu Mare şi Csaba Pataki din circumscripţia nr. 2 în vizita efectuatã la piaţa mare a oraşului.

„În munca asumatã de noi cel mai important lucru este sã mergem de la casã la casã şi sã ne întâlnim cu oamenii, şi asta nu doar în perioadã de campanie. Faptul de a-i asculta şi de a le cere opinia valoreazã mai mult decât orice mesaj transmis prin media. A ţine legãtura cu oamenii este importantã pentru cã noi vom şti ce trebuie sã facem doar dacã oamenii care au încredere în noi ne spun de problemele lor”, a spus deputatul maghiar din Transilvania.

Gábor Kereskényi a adãugat cã doar stând la birou nu poţi afla de problemele oamenilor. „Doresc sã asum o muncã de reprezentare în Parlament, e indispensabil sã cunosc problemele oamenilor. Din pãcate existã extrem de multe probleme cu care aceştia trebuie sã se confrunte în viaţa de zi cu zi şi de care aflãm doar dacã vorbim cu ei”, a reliefat Kereskényi importanţa întrevederilor personale.

„Niciodatã nu mi-a fost fricã sã vorbesc faţã în faţã cu oamenii. Importanţa întrevederilor personale o demonstreazã şi faptul cã, chiar şi cu ocazia vizitei noastre de acum, am dat de unele probleme legate de restituirea pãmânturilor pe care putem sã le rezolvãm chiar înainte de alegeri”, a spus candidatul pentru Senat Caba Pataki.

Pe parcursul şederii sale la Satu Mare europarlamentarul din partea UDMR s-a mai întâlnit şi cu consilierii judeţeni ai UDMR, cu Árpád Szabolcs Csehi, vicepreşedintele Consiliului judeţean Satu Mare şi ceilalţi candidaţi ai Uniunii, Csaba Maskulik, Piroska Szász,  D. István Erdei şi Sándor Balogh. Sógor i-a sfãtuit pe candidaţi sã lucreze cu umilinţã atât în campanie cât şi în urmãtorii patru ani, pãstrarea încrederii oamenilor fiind o sarcinã extrem de importantã.