Cele mai frumoase obiective turistice naturale din valea Arieșului vizitate de participanții taberei CSA

2014-08-01

Cea de a 23-a ediție a taberei organizate de Societatea Carpatină Ardeleană a avut loc între 29 iulie și 2 august a.c. la Plăiești, în valea râului Arieș. 


Organizatorii s-au asigurat că, indiferent de vârstă, fiecare participant își va găsi un program adecvat și au organizat drumeții către cele mai frumoase obiective turistice din valea Arieșului. Cei mai norocoși participanți vor avea posibilitatea de a vizita și obiectivele turistice din Bruxelles în această toamnă, la invitația  europarlamentarului Csaba Sógor.

Europarlamentarul UDMR Csaba Sógor a vorbit la evenimentul de deschidere a taberei, spunând: "Este foarte important să avem o viață activă și să facem mișcare. Este important să avem un trup rezistent și în formă pentru ca să putem rezista la stres și să putem face față obstacolelor din viața de zi cu zi. Excursioniștii ne dau cel mai bun exemplu pentru o viață activă, armonioasă și sănătoasă". Europarlamentarul a oferit o excursie la Bruxelles pentru două persoane, care urmează să fie acordat la evenimentul de încheiere a taberei participantului norocos care câștigă tombola.